Сертифицирано од

Gore-tex-logo

услуги

Зошто треба да ни верувате?

Нашите услуги вклучуваат производство на текстилни производи за машка и женска заштитна и спортска облека. Експертизата во она што го правиме вроди соработка со многу клиенти. Некои од главните земји со кои соработуваме се: Германија, Швајцарија, Шведска, Холандија, Словачка, Италија.

Лон
конфекционирање

Ги конфекционираме налозите што ги добиваме од клиентите со веќе нивни набавени ткаенини и помошни материјали

Развивање
модели и шаблони

Развиваме модели кои се безбедни и издржливи, користејќи нови методи и различни типови на технологија

Швајц
технологија

Со швајц програмот може да се изработува зашитна облека кја штити од сите надворешни влијанија според бараните стандарди

Комплетно
производство

Целосното производство значи дека имаме способност да направиме сè од нула, од првиот конец до завршувањето на целосниот производ

Ре-имагинација на текстилот, во склоп со иднината

вработени

Задоволни и вредни вработени чиј број продолжува да расте

m2 земјиште

Производствениот погон на компанијата се наоѓа во населбата Гази Баба

години

Над 32 години искуство во оваа индустрија

За нас

Ова е нашата приказна

Семеен бизнис кој ги обединува вредностите и посветеноста на конфекцијата и текстилот, која се развива повеќе од три децении со обезбедување на најдобрте принципи на работа и најголемо восхитување на своите клиенти и партнери, заслужен за сето ова е Злате Ацески, кој ја почна приказната.

нашата свест

Fair Wear Фондација

Ние сме многу горди што можеме да кажеме дека сме дел од одлична фондација, фондацијата Fair Wear. Партнерство за поетичка индустрија за облека

Дарко Ацески

Директор

Маја Ацески

Менаџер

Просперитетен бизнис со
вистински професионалци

Ајде да се поврземе и заедно да создадеме нешто одлично